Hallo, wat leuk dat je kennis komt maken met mij, Victoria Herrero

het gezicht achter Victory’s Notebook InspiratieStudio.

 

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik altijd bezig geweest met levensloop, levenswijsheden en levenskunst. 

Als klein kind al creëerde ik in mijn fantasieën een betere wereld. 

Toen ik leerde schrijven, schreef ik hierover in mijn eigen handgemaakte schriftjes van wegwerp papier. 

Als tiener was ik een romantische dromer, maar ik nam het leven serieus.

 

Na het behalen van mijn Venezolaanse PABO diploma was het tijd om mijn horizon te verbreden. Ik verruilde het wonen in Caracas (Venezuela) voor het wonen in de geboortestad van mijn moeder: Alkmaar. Zij had mij namelijk de liefde voor Nederland met de paplepel ingegoten. 

 

Ik mocht bij de KLM komen werken als stewardess. In de daarop volgende 28 jaar, ontdekte ik dat de wereld niet zwart of wit is maar meer een waaier van vele kleuren, mogelijkheden en opvattingen.


Ook ontdekte ik dat #Levenservaring en kennis delen mij veel voldoening gaf. 

 

Tot de dag van vandaag haal ik vreugde uit sparren over #Levenslessen, gezond #Zelfbeeld en positieve #Inzichten over leven op zich. 

Het verrijkt mij op alle fronten om met deze thema’s bezig te mogen zijn. 

Door oprecht te luisteren naar de verhalen van mensen, leerde ik in die tijd, het gezicht van #Weerbaarheid kennen. Maar ook van #Levensvreugde.

Ik had het voorrecht om moedige vrouwen en mannen te ontmoeten die het beste van hun leven wilde maken. Ik ben dankbaar dat ik even een inkijk mocht krijgen in hun voor mij, inspirerende levens.

Naast mooie verhalen beleven, lees, studeer en train ik op:

  • Actief Luisteren,
  • Effectief Communiceren,
  • Weerbaarheid,
  • Zelfbeeld,
  • Zelfvertrouwen kweken.

'Hij werd geboren, ik werd wakker'

 

In 2009 was het de komst van mijn zoon die mij uit de roes van “geleefd worden” haalde. Hij werd geboren. Ik werd wakker. 

Ik wilde hem leren “dromen waar te maken” en omdat kinderen leren door voorbeelden te zien, moest ik eerst het voorbeeld worden...

Dat gebeurde na het overlijden van mijn ouders. Mijn mantelzorg taken eindigde en zo kon ik het roer drastisch omgooien:

Ik verkocht mijn mooie blauwe huis om de InspiratieStudio te kunnen bekostigen, nam afscheid van mijn bestaan als stewardess,  

werd zelfstandig onderneemster en richtte de InspiratieStudio zo in, dat mensen bij binnenkomst meteen zin hebben om aan de slag te gaan.   

Ervaar het zelf!

Want een aanpakker die een nieuw begin probeert op te bouwen, heeft in mijn ogen het recht om zichzelf te Herontdekken op een laagdrempelige, zachte maar vooral ook op een Praktische manier.

Het is mij een doorn in het oog te moeten aanzien hoe onzekerheid, neerslachtigheid en een slecht zelfbeeld, Waardevolle mensen

klein en kwetsbaar houdt.

Daarom zet ik mijn verworven mensenkennis, levenservaring en creativiteit in, om persoonlijke, aanmoedigende, ontwikkelingstrajecten te bewerkstelligen.

 

Ik weet namelijk hoe het voelt om de grond onder je voeten te voelen wegzakken. 

Maar ik weet ook HOE je er bovenop kan komen, krachtiger dan ooit.  

 

"Empowerment”: WAT JIJ ECHT WILT  en Hoe Vaardig en Leuk je eigenlijk bent - ondanks alles wat je mee maakt in je leven -

daar is het waar het om draait als jij een persoonlijke leiderschapstraject aangaat in de InspiratieStudio. 

 

 

 Je krijgt mijn oprechte - één op één - aandacht, zodat jij Ontplooiing daadwerkelijk ervaren kan. 

*Welkom*

All rights reserved to victorysnotebook.com Copyright 2020

KvK nummer 73740756