Chapeau!

 

Het was maart 2017. Ik liep in de Amerikaanse versie van Kruidvat/Etos. 

Mijn hersens malend over een kwestie waar ik geen vat op kreeg totdat mijn ogen, mijn aandacht naar een O magazine afleidde. Op de cover, een stralende,"no worries in the world," "care free" Oprah Winfrey.

 

Wat maakte die foto indruk op mij:

Die uitstraling: zo vrij...zo zelfverzekerd.

Mijn lichaam slaakte een diepe zucht en mijn hart hoorde mijn wens.

Ik kocht het exemplaar en voordat het tijdschrift het door had was het al getransformeerd in de collage die je boven deze relaas gezien hebt.

 

In tijden waarbij ik onrust en verwarring voel, haal ik mijn collages album tevoorschijn.

Even, in een oogopslag weer afstemmen met mijn focus en doel.

Het is net of mijn collages dan fungeren als een soort geheugen steuntje om niet in een dal te blijven zitten. Een visuele aanmoediging om vooral niet op te geven en doorgaan met mijn levenswens/doel.

 

Waarom ik besloten heb om deze collage met bijbehorende anekdote met jullie te delen is omdat in de afgelopen weken ik kennis heb mogen maken met drie moedige vrouwen die het flink voor hun kiezen hebben gehad.

Ieder afzonderlijk en in verschillende settings namen zij mij in vertrouwen.

Ik mocht even deel uitmaken van hun pijnlijke verleden van mishandeling en verlies. Ze spraken over hun coaching traject en hun worsteling om zich los te maken van al dat lelijke.

Ze gunden zichzelf de kans om een leven op te bouwen dat het beste bij hun karakter en levensvisie paste.

 

Omdat eentje toegaf dat zij dikwijls het moeilijk heeft, besloot ik dit blog aan haar op te dragen als een hart onder de riem. 

 

Ieder vrouw die een schoon schip aan het bewerkstelligen is, verdiend het aangemoedigd te worden, opstekers te krijgen wanneer de dagen niet fijn voelen.

 

 

Meer opstekers nodig, klik op blogs

 

All rights reserved for victorysnotebook.com Copyright 2018